ELKE DAG OPEN

9.00 UUR TOT 23.00 UUR
TELEFOON: 06-15294407 INFO@BORRELBOOTHAARLEM.NL

BIJ SLECHT WEER ZIJN ONZE BOTEN OVERDEKT

Huur een van onze luxe sloepen met schipper vanaf 100 euro per uur. Onze  boottocht door Haarlem is uitermate geschikt om samen met vrienden, collega’s, familie of relaties te genieten van de mooie stad Haarlem. Onze boten/ sloepen zijn geschikt voor groepen van 10 -12-16-25 tot wel 40 personen.

 

We varen in en rondom Haarlem waarbij we natuur en de binnenstad afwisselen. De sloepen zijn voorzien van een overkapping zodat u ook tijdens slecht weer droog en warm blijft. In de winter maanden zijn onze sloepen voorzien van verwarming.

 

Voor de rondvaart hebben we verschillende opstapplaatsen in het centrum van Haarlem. U kunt geheel uw eigen catering verzorgen en gratis aan boord brengen.

 

U kunt deze zorg aan ons uitbesteden en zorgen wij voor een op maat gemaakt arrangement. Tevens kunt u aan boord drie gangen diner of onze luxe bbq bestellen. Zie hiervoor onze catering pagina. Standaard zijn al onze boten voorzien van een uitstekende muziek installatie en koelboxen met ijs.

bootje varen koningsdag
bedrijfsuitje op de borrel boot Haarlem

Zomer actie:

Eigen catering aan boord brengen : Gratis

 

All in drankarrangement met onbeperkt wijn-bier-fris -water

7 euro pp/per uur.

 

Lunchen aan boord:

Alleen mogelijk in combinatie met ons drankarrangement

Varen met heerlijke verse luxe broodjes en drinken.

Broodjes 5 euro euro pstuk.

 

Pizza

Heerlijke Pizzas aan boord voor 12 euro per pizza

 

BBQ

Geweldig uitgebreid bbq-en met een prive kok aan boord

Heerlijke salades, gegrilde groentes, fruit salade, geweldig malse stukjes biefstuk, kipsate en geweldig gekruide oosterse kafta voor 35 euro per persoon.

 

Wilt u de boot huren neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor de huur tarieven zie onze tarieven pagina